SPAANS VOOR  KINDEREN

!!! START CAMPAMENTO SUR OP WOENSDAG 15 JANUARI 2020 !!!

Op woensdag 15 januari start er een nieuwe clubmiddag.

Op woensdag 8 januari is er daarom een informatiemiddag voor de ouders. Van 15.00 tot 16.00uur  geef ik uitleg over de methodes, de activiteiten en prijzen bij Spaans in Apeldoorn aan Molenstraat-Centrum 1. Kinderen zijn dezed middag natuurlijk ook welkom!

CAMPAMENTO SUR

Campamento Sur is een club waar kinderen op een speelse manier al snel een aardig woordje Spaans leren spreken. Niet alleen handig op vakantie, maar ook een mooie vaardigheid voor de toekomst!

De methode die ik gebruik voor de lessen aan kinderen is ‘Lola en Leo’. De rode draad van deze methode is een verhaal over twee kinderen die samen met hun familie, vriendjes en vriendinnetjes avonturen beleven. De clubmiddagen zijn creatief en interactief en gaan over thema’s die dicht bij de belevingswereld van kinderen liggen. Door samen met andere kinderen op een speelse wijze de taal te leren zullen ze met plezier naar de clubmiddagen gaan.

 

Spaans voor kinderen is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Eén keer per week hebben de kinderen een uur plezier door het doen van spelletjes, knutselen, films kijken, zingen, enz. En ze leren ondertussen nog Spaans ook!

 

Klik hier voor informatie over de kosten en tijden.

© 2018 by IP. All rights reserved.

Privacy Reglement

  • Facebook
  • Instagram