LESSEN

Bij Spaans in Apeldoorn kun je verschillende soorten Spaanse taallessen volgen. Er zijn lessen voor kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Tijdens de lessen leer je spreken, lezen, schrijven, luisteren en grammatica. De lessen worden aangepast aan jouw niveau en ik kijk ook welke methode het beste bij jou past. Naast de lesboeken maak ik ook gebruik van materialen als informatiesheets, kaarten, video’s, taalspellen enz.

Tijdens de Spaanse lessen sta ik ook stil bij de Spaanse cultuur, feestdagen en gebruiken.

Aanbod

  • Privé lessen Spaans

  • CAMPAMENTO SUR - Spaans voor kinderen - !!! nieuw !!!

  • Cursus ‘Spaans op vakantie’ (10 lessen) - !!! nieuw !!!

  • Conversatie (volwassenen)

  • Spaans voor bedrijven

  • Spaans voor scholen (Basis-, middelbare en hogere school)

PRIVÉ LESSEN SPAANS:

Wil je Spaans leren in je eigen tempo? Ben je een snelle cursist? Of valt het je juist moeilijk om een taal te leren?

Privélessen zijn ideaal voor mensen (kinderen, jongeren en volwassenen) die niet naar een groepsles kunnen/willen gaan of op hun eigen tempo willen leren. Al mijn aandacht voor jou! Privélessen kunnen voor 1 of 2 personen zijn. Leren als een paar is erg leuk.

De lessen duren 90 minuten. Klik hier voor informatie over de kosten en de lestijden.

 

CAMPAMENTO SURSpaans voor kinderen

Campamento Sur is een club waar kinderen op een speelse manier al snel een aardig woordje Spaans leren spreken. Niet alleen handig op vakantie, maar ook een mooie vaardigheid voor de toekomst!

De methode die ik gebruik voor de lessen aan kinderen is ‘Lola en Leo’. De rode draad van deze methode is een verhaal over twee kinderen die samen met hun familie, vriendjes en vriendinnetjes avonturen beleven. De clubmiddagen zijn creatief en interactief en gaan over thema’s die dicht bij de belevingswereld van kinderen liggen. Door samen met andere kinderen op een speelse wijze de taal te leren zullen ze met plezier naar de clubmiddagen gaan.

 

Spaans voor kinderen is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Eén keer per week hebben de kinderen een uur plezier door het doen van spelletjes, knutselen, films kijken, zingen, enz. En ze leren ondertussen nog Spaans ook! Klik hier voor informatie over de kosten en tijden.

CURSUS SPAANS OP VAKANTIE:

Ga je deze zomer op vakantie naar Spanje of Latijns-Amerika en ben je het zat om geen enkel woord te begrijpen?

Met deze praktische (vakantie) cursus leer je snel en ongecompliceerd de basis van de Spaanse taal. Deze cursus is bedoeld voor hen die niet helemaal onvoorbereid op vakantie naar Spanje of Zuid-Amerika willen gaan. In 10 lessen maakt u kennis met de Spaanse gebruiken en gewoonten en de basiselementen van de taal. Aan bod komen uitspraak, kennismaking, boodschappen doen, iets bestellen in bar en/of restaurant, hotelreservering maken, de weg vragen, enz.

Deze cursus duurt 10 lessen van 90 minuten en de studiebelasting naast de lessen is 2,5 uur per week. Klik hier voor informatie over de kosten en de lestijden.

GROEPSLESSEN CONVERSATIE:

Heb je al een redelijke basiskennis van het Spaans (minimaal A2 niveau) en wil je vooral je spreekvaardigheid oefenen? Dan zijn de lessen Spaanse conversatie uitermate geschikt. Door het volgen van deze lessen voel je je zekerder en wordt het nog leuker om Spaans te spreken! Spreekvaardigheid is het belangrijkste onderdeel van deze lessen, maar daarnaast is er ook aandacht voor het luisteren en grammatica. Klik hier voor informatie over de kosten en de lestijden.

SPAANS VOOR BEDRIJVEN: (op maat)

Is uw bedrijf op zoek naar een Spaanse cursus, waarbij uw medewerkers de mogelijkheid krijgen feilloos te leren communiceren en corresponderen met uw Spaanstalige zakenrelaties? Dan kan ik u helpen.

De inhoud van de Cursus Zakelijk Spaans wordt in overleg bepaald en afgestemd op het niveau, de doelstellingen en leerwensen van de deelnemer(s). Mogelijke onderwerpen in de training zijn: introductie en begroeting, algemene gesprekken voeren, zakelijke gesprekken voeren, telefoneren, vergaderen, onderhandelen, contracten doornemen, discussiëren, schrijven en presenteren. De taalcursus wordt op maat gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de volgende factoren: de functie, de branche waarin u werkzaam bent, het huidige taalniveau van de deelnemer, doelstelling van de training en overige wensen.

Heeft u interesse en wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

SPAANS VOOR SCHOLEN: (BO, VO, MBO, HBO)

Voor scholen verzorg ik interactieve cursussen Spaans. Tijdens een cursus maak ik naast de lesmethode veelvuldig gebruik van aansprekende materialen, passend bij de doelgroep. Zo heb ik een Spaanse taalescape-room ontwikkeld waardoor kinderen en jongeren op een interactieve manier met de Spaanse taal bezig zijn.

Ik bied cursussen Spaans aan voor bijvoorbeeld plusklassen in het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs of toerisme opleidingen van MBO- of HBO-instellingen. Naast het afnemen van een cursus is het ook mogelijk om met een groep of klas langs te komen bij Spaans in Apeldoorn voor een echte Spaanse avond of middag. <misschien hier een voorbeeld noemen?> Hierdoor gaan leerlingen en studenten nog meer plezier beleven aan Spaanse lessen. Het programma van deze middag of avond wordt uiteraard in overleg samengesteld.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

 

 

© 2018 by IP. All rights reserved.

Privacy Reglement

  • Facebook
  • Instagram